ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Rakim Sanders aterra al Palau Blaugrana

Lliga Endesa. Amb l’arribada del nord-americà ja són cinc els fitxatges del nou Barça juntament amb Huertel, Pressey, Oriola i Moerman

Rakim Sanders s’ha sumat al projecte del Barça Lassa. És el cinquè fitxatge de ’l’era Sito Alonso’ a la banqueta blaugrana juntament amb Thomas Heurtel, Phil Pressey, Pierre Oriola i Adrien Moerman. I el capítol d’incorporacions encara no s’ha tancat. Amb l’arribada de Sanders el Barça guanya un jugador amb experiència a primer nivell havent jugat a equips punters europeus, una gran polivalència perquè pot jugar d’aler però també en la posició de quatre gràcies a la seva corpulència i amb punts a les mans. A més, té bona mà des de la línia exterior amb un 40 per cent d’encert en els triples. Curiosament la temporada passada es va exhibir en el Palau Blaugrana amb 27 punts i 5 triples. Va ser el màxim anotador de l’EA7 Milà a l’Eurolliga. amb 12,5 punts de mitjana per partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)