ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Sanders aterra al Palau i Hanga continua en espera

Lliga Endesa. Amb l’arribada del nord-americà ja són cinc els fitxatges de l’era Sito Alonso, juntament amb Heurtel, Pressey, Oriola i Moerman

Rakim Sanders es va sumar ahir al projecte del Barça Lassa. És el cinquè fitxatge de l’era Sito Alonso a la banqueta blaugrana juntament amb Thomas Heurtel, Phil Pressey, Pierre Oriola i Adrien Moerman. I el capítol d’incorporacions encara no s’ha tancat. Amb l’arribada de Sanders el Barça guanya un jugador d’experiència a primer nivell –ha jugat en equips punters europeus–, d’una gran polivalència –pot jugar d’aler però també en posició de quatre gràcies a la seva corpulència– i amb punts a les mans. A més, té bona mà des de la línia exterior amb un 40 per cent d’encert en els triples. Curiosament la temporada passada es va exhibir al Palau Blaugrana amb 27 punts i cinc triples. Va ser el màxim anotador de l’EA7 Milà a l’Eurolliga.

Negociació per Hanga

Tot i que l’hongarès va signar el seu contracte amb el Baskonia per a les pròximes tres temporades després que el club vitorià igualés l’oferta del Barça, el cas sembla que no està tancat. Els dos clubs estan negociant el traspàs del jugador perquè també aterri al Palau Blaugrana. Un jugador de petició expressa de Sito Alonso. Altres temes a resoldre encara són el Tyrese Rice, que té contracte amb el Barça però amb qui no es compta tenint en compte que ja s’han fitxat dos bases de nivell com són Phil Pressey i Thomas Heurtel. També s’ha de fer oficial la cessió de Moussa Diagné al MoraBanc Andorra, amb qui ja té un acord total. Un altre cas avançat és el de Ludde Hakanson, que podria signar pels pròxims tres anys amb l’Estudiantes. I qui sembla que no es mourà és Vezenkov, que buscava protagonisme en algun equip d’Eurolliga.

Rakim Sanders
Aler 1,95 m
Rhode Island Estats Units
8-07-1989 28 anys
Trajectòria
St. Andrew’s (HS)
2007-10 Boston College (NCAA)
2011/12 Fairfield (NCAA)
2012/13 Galil Gilboa (ISR)
2013/14 Brose Bamberg (ALE)
2014/15 Sàsser (ITA)
2015-17 EA7 Milà (ITA)
2017-? FC Barcelona Lassa
Eurolliga 2016/17
Punts 12,5
Tirs de 2 p. 52,4% (77/147)
Triples 40,6% (39/96)
Tirs lliures 66,7% (30/45)
Rebots 3,5 (2,6 + 0,9)
Assistències 1,2
Recuperacions 1,1
Pilotes perdudes 1,3
Minuts 22,9
Valoració 10,4
Partits 24

Torneig a Nantes

El Barça Lassa continua planificant la relació de partits amistosos de pretemporada. Ja se sabia que participarà en el memorial Quino Salvo a Galícia, on jugarà contra el Breogán de Lugo el dia 1 de setembre i el 3 a Vigo contra l’Obradoiro. Però el conjunt de Sito Alonso també farà un torneig internacional que disputarà a Nantes. Serà dia 9 de setembre quan jugarà contra el València en el torneig Appart City Cup. L’altra semifinal la disputaran el Mònaco, campió de França, i el Nanterre. Els guanyadors jugaran l’endemà la final. A Nantes s’ha fet el mundial 3x3 de la FIBA durant el juny. En els dos tornejos el Barça jugarà sense els internacionals que fins al 17 de setembre estaran disputant l’europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)