FEB

Cayetano Pérez és l’escollit per presidir l’Uni Girona

Bàsquet. Lliga Femenina. L’empresari, copropietari de Citylift i patrocinador del club, encapçalarà una candidatura amb directius de la junta actual en les eleccions del 29 d’agost

Cayetano Pérez, actual copropietari de l’empresa d’ascensors Citylift, serà el pròxim president de l’Uni Girona si la seva candidatura és l’única que es presenta a les eleccions que s’han convocat per al 29 d’agost a les 7 de la tarda, coincidint amb l’assemblea del club. Substituirà en el càrrec Llorenç Biargé, que el passat 27 de juliol va anunciar que deixaria un lloc que ocupava des de la fundació del club. En aquells moments, la possibilitat que el seu relleu fos Cayetano Pérez ja estava molt avançada. També mantindrà el patrocini de la seva empresa.

La candidatura de Pérez ha rebut l’impuls des de la mateixa junta directiva del club. És, per tant, una proposta de relleu des de dins, perquè els altres integrants són membres de l’actual junta directiva.

Pérez ja és un més de la vintena de socis que té el club. Tenir la condició de soci és un requisit imprescindible per formar part d’una junta directiva i també és la qualitat que atorga el dret de vot en unes eleccions a les quals no tenen accés els abonats.

Si Cayetano Pérez s’acaba convertint en el president de l’Uni, anirà incorporant de manera progressiva persones de la seva confiança “sense grans canvis ni ruptures”. El fins ara patrocinador defineix la seva candidatura com “de consens” i afirma que un dels seus “reptes” és incorporar més dones a la junta directiva.

Home de perfil discret, no ha amagat mai que és partidari d’aprofundir la professionalització d’algunes àrees del club –en tot cas, compta amb Xavi Fernández com a màxim executiu– i, en l’apartat esportiu, té entre cella i cella aconseguir un planter capaç de proporcionar jugadores per al primer equip, fita que només s’ha assolit de manera puntual en els dotze anys d’història del club malgrat que en l’últim rànquing de la FEB l’Uni és el novè club de l’Estat amb puntuació més alta en funció dels resultats obtinguts en els campionats d’Espanya de categories de formació.

Abocat a l’esport

Cayetano Pérez, empresari fundador de Citylift, està vinculat amb l’Uni Girona des de la temporada 2014/15 –la que va acabar amb el títol de lliga– com un dels dos patrocinadors principals del primer equip i també patrocina els equips de base. La seva empresa, Citylift, ha estat molt activa els últims anys en el món del patrocini esportiu d’equips gironins, amb presència molt significativa i diversificada, en futbol (Llagostera i Girona, amb el qual ha aconseguit l’ascens a primera divisió), en bàsquet (Uni Girona i CEB Girona), en hoquei patins (Girona CH) i en patinatge (CPA Girona), a més d’impulsar una aliança entre aquests clubs sota la marca ADN Gironí i posar en marxa un concurs entre clubs i esportistes amb el premi d’un patrocini per una temporada.

PRIMERES IDEES

Professionalitzar el club, incorporar dones a la junta i tenir una base útil per al primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)