ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

La Penya ja s’hi posa

Lliga Endesa. El Divina Joventut comença avui a fer revisions mèdiques abans d’encarar, dilluns, el treball de pretemporada

El Divina Joventut 2017/18 arrenca avui amb les revisions mèdiques dels jugadors abans de començar pròpiament el treball de pretemporada dilluns vinent –el primer partit oficial de l’equip és el 19 de setembre contra el Tbilisi, en la primera eliminatòria de la Champions League.

Els jugadors que està previst que passin les revisions són Saulius Kulvietis, Patrick Richard, José Nogués, Albert Ventura, Simon Birgander i Jerome Jordan. Tots ells, juntament amb Sergi Vidal, Neno Dimitrijevic i Xabi López Arostegui, són els que estaran a les ordres de Diego Ocampo a partir de dilluns a l’Olímpic. De la resta de la plantilla, està previst que Alex Ruoff arribi la setmana vinent, mentre que Tomasz Gielo i Dominik Mavra són amb les seves seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)