Eurolliga

Canvis que suavitzen

Eurolliga. El nou calendari de la Lliga Endesa del Barça Lassa mitiga significativament la duresa del desembre i l’inici del gener respecte al programa que tenia l’equip amb l’anterior

El nou calendari de la Lliga Endesa conegut dilluns afegeix dos partits més en les mateixes setmanes al programa dels equips. Augmenta la càrrega competitiva, però en el cas del FC Barcelona Lassa es pot matisar particularment pel que fa als catorze enfrontaments d’Eurolliga i lliga que jugarà al desembre i en els primers dies de gener. Entre el que era i el que serà només hi ha quatre diferències, però són canvis que suavitzen significativament la duresa del tram.

Del dia 14 quan l’equip visita el Madrid en competició europea fins al 31 quan rep el Fuenlabrada en la lliga res no ha variat. Els dos primers canvis són en l’arrencada del desembre, quan en comptes de jugar a Màlaga diumenge al vespre després d’haver-ho fet el divendres a Moscou, a la pista del CSKA, l’equip jugarà a Saragossa –enguany, un equip d’Eurolliga no pot celebrar el proper partit de lliga si no han passat com a mínim 48 hores. És a dir, s’ha acabat jugar divendres al vespre i fer-ho diumenge al migdia. El cap de setmana següent, l’equip de Sito Alonso rebrà el Fenerbahçe a casa el divendres i el diumenge farà el mateix amb l’Iberostar, poc a veure amb el desplaçament a Andorra que hi havia en l’anterior calendari. Les altres dues variacions són en els primers desplaçaments de lliga del 2018: visites a Sant Sebastià i Sevilla en lloc de Vitòria i Bilbao com a prèvia per rebre el CSKA i jugar a la pista del Panathinaikòs.

Vezenkov, dilluns

El Barça va completar ahir a la ciutat esportiva la primera doble jornada d’entrenaments que s’allargaran durant la setmana. Va fer-ho ja amb Phil Pressey i Adrien Moerman. Per dilluns s’espera que s’incorporin Rakim Sanders, Ante Tomic i també Sasa Vezenkov, que avui acaba la seva participació amb Bulgària en el premundial.

Abans
1/12 CSKA - B
3/12 Unicaja - B
8/12 B - Fenerbahçe
10/12 MoraBanc - B
14/12 Madrid - B
17/12 B - Herbalife
20/12 B - Unicaja
22/12 Baskonia - B
29/12 Khimki - B
31/12 B - Fuenlabrada
2/01 Baskonia - B
4/01 B - CSKA
7/01 Bilbao - B
11/01 Panathinaikòs - B
Ara
1/12 CSKA - B
3/12 Saragossa - B
8/12 B - Fenerbahçe
10/12 B - Iberostar
14/12 Madrid - B
17/12 B - Herbalife
20/12 B - Unicaja
22/12 Baskonia - B
29/12 Khimki - B
31/12 B - Fuenlabrada
2/01 Guipúscoa - B
4/01 B - CSKA
7/01 Betis - B
11/01 Panathinaikòs - B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)