ACB

“La valoració de la setmana és molt positiva”

Lliga Endesa. Sito Alonso es mostra satisfet amb la posada en marxa del Barça Lassa, farcit de jugadors joves aquests primers dies

El Barça Lassa va acabar ahir la primera setmana de treball, una molt bona primera presa de contacte segons va considerar el tècnic blaugrana, Sito Alonso.

“La valoració d’aquesta setmana és molt positiva. És la setmana dels joves, que ja venien d’uns dies de treball per arribar en bones condicions i poder-se entrenar a un bon nivell. Estan assimilant el que necessiten, no només per a la seva formació sinó també per formar part del primer equip”, explicava l’entrenador. “Hem tingut la fortuna que Kurucs, Pressey i Moerman han volgut incorporar-se aquesta primera setmana, progressivament, amb precaució però amb ambició. I el Marc García, que es nota que ha estat treballant tot l’estiu.” I profunditzava: “El que volem és que els joves s’adonin que són importants per a nosaltres. Després, cada un, en funció de la seva ambició, qualitat tècnica, tàctica, física, i depenent de les necessitats del primer equip, s’anirà fent el seu espai per poder jugar. Però el més important és que entenguin què necessiten, i per això treballem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)