FEB

Cayetano Pérez, virtual president de l’Uni Girona

Bàsquet. Lliga femenina. Encapçala l’única candidatura que s’ha presentat i només ha de passar el tràmit de la junta directiva i l’assemblea de dimarts vinent per ser-ne a tots els efectes

Cayetano Pérez serà el president de l’Uni Girona a tots els efectes dimarts vinent, quan en la reunió de la junta directiva es procedeixi al relleu dels membres actuals pels integrants de l’única candidatura que s’ha presentat dins del període preceptiu, i que encapçala l’empresari del sector dels ascensors, fundador i copropietari de Citylift.

Pérez prendrà el relleu de Llorenç Biargé, que presidia el club des de la seva fundació, l’any 2005. Biargé és un dels integrants de la candidatura que lidera Pérez, si bé encara no s’ha determinat quin paper jugarà en la nova junta directiva. Un cop s’hagi produït el relleu l’assemblea de socis –molt reduïda, ja que no són gaire més d’una vintena– haurà de ratificar els nomenaments. El nou president s’estrenarà de manera oficial el 16 de setembre a Llançà en el partit de prèvia de Lliga Catalana contra l’Snatt’s Sant Adrià.

De continuïtat

Cayetano Pérez a banda, sis dels altres set integrants de la candidatura són membres de la junta directiva actual. Són Vicenç Bordas –també delegat del primer equip–, Quim Paredes, Pau Jordà, Llorenç Biargé, Pere Puig –també director esportiu del club– i Josep Maria Santiago. Tots formen part nuclear de la gestió del club des de fa anys i en algun cas hi són des de la fundació. El vuitè nom és Cesc Riera que, si bé formalment no constava en el registre, a la pràctica era un directiu més.

Cayetano Pérez anirà incorporant algunes persones de la seva confiança a la junta directiva, prèvia alta com a soci, tal com preveuen els estatuts del club. El requisit bàsic per adquirir la condició de soci és ser avalat per la junta directiva. Una de les intencions declarades de Cayetano Pérez és incorporar dones a la junta directiva, que no en té cap des que Anna Caula la va deixar per les complicacions per compatibilitzar-ho amb la seva feina parlamentària.

Cayetano Pérez presidirà un club que ha aconseguit una certa estabilitat econòmica i en les relacions institucionals. Gairebé li va costar una dècada vèncer determinades reticències en algunes administracions que havien quedat esquitxades econòmicament pels despropòsits dels dos últims clubs professionals masculins, el CB Girona i el Sant Josep. Però la sostenibilitat econòmica i els èxits esportius assolits a partir del 2015 han acabat convencent tothom de la solidesa de projecte. Una part rellevant del pressupost es cobreix amb els patrocinis, tant de Spar i Citylift com dels centenars d’acords amb petites i mitjanes empreses.

El nou president és l’únic de la candidatura que fins ara no exercia com a directiu
Cayetano Pérez s’estrenarà de manera oficial el 16 de setembre en la Lliga Catalana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)