Més bàsquet

Munford i Holmes, en la selecció dels EUA

Internacional. Els exjugadors del Barça jugaran el campionat de les Amèriques

La federació nord-americana va fer oficial dilluns els dotze jugadors que defensaran els Estats Units en el campionat de seleccions en el torneig de les Amèriques que es jugarà del 28 d’agost al 3 de setembre.

Entre els escollits d’una preselecció de disset homes que han estat sis setmanes de concentració a Houston, hi ha el base Xavier Munford i l’aler pivot Jonathan Holmes, membres del Barça Lassa en algun moment de la temporada passada. A més d’ells, formen l’equip Billy Baron, Alec Brown, Larry Drew II, Reggie Hearn, Darrun Hilliard, Kendall Marshall, Marshall Plumlee, Jameel Warney, C.J. Williams i Reggie Williams.

Els Estats Units, que jugaran la primera fase a Montevideo contra el Panamà, l’Uruguai i la República Dominicana –només el primer accedeix a les semifinals–, estan dirigits per Jeff van Gundy, i l’exjugador del Girona Ty Ellis és un dels assistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)