ACB

bàsquet

joventut

“Tothom ha vingut molt motivat i amb bona actitud”

Lliga Endesa. El director esportiu del Divina Joventut, Jordi Martí, creu que “s’ha encertat en els fitxatges per com són i la implicació que estan demostrant”

El Divina Joventut ja encara la segona setmana de pretemporada amb les piles molt carregades. El director tècnic de la Penya, Jordi Martí, és conscient que això només acaba de començar, però de moment les sensacions que té són molt bones: “Tothom ha vingut molt motivat i amb una gran actitud, això es transmet en cada entrenament i fins ara estem molt satisfets de com van les coses.” El màxim responsable tècnic del club verd-i-negre parla també dels diferents reforços de l’equip: “Encara falta que arribi Gudul perquè té un problema amb el visat del Congo, i també el croat Mavra, però la resta de fitxatges crec que són un encert perquè estan sumant i ajudant a fer gran l’equip.” Per Martí, una de les claus de la temporada serà la posició de quatre: “Hem de veure com s’adapta Kulvietis a la lliga i també si Gielo fa un pas endavant, quan arribi de l’europeu, respecte al curs passat; tenim l’equip molt compensat en totes les línies i soc optimista.” També hi ha molta satisfacció per Jordan. El considerat puntal de l’equip, per qui el club va apostar clarament a l’estiu quan el va renovar com una peça bàsica, ha arribat en unes grans condicions físiques: “Ha arribat en forma i motivat, de fet tot l’equip ha arribat en un estat de forma òptim, conscient que ens comencem a jugar coses aviat.”

Nogués i Neno

Dos dels joves de l’equip que han tingut feina extra són José Nogués i Neno Dimitrijevic. El barceloní fa entrenament específic i, de fet, encara li falten un parell de mesos per estar en condicions, però s’està entrenant a l’Olímpic. El base macedoni ha renunciat aquest estiu a la selecció per entrenar-se en solitari i ha arribat físicament més fort, un dels seus punts dèbils el curs passat.

Bases
Dominik Mavra * 1,95 m, 1994
Nenad Dimitrijevic 1,87 m, 1998
Exteriors
Patrick Richard * 1,96 m, 1990
Albert Ventura 1,91 m, 1992
Sergi Vidal 1,99 m, 1981
Alex Ruoff * 1,98 m, 1986
Xabi López-Arostegui 1,98 m, 1997
José Ignacio Nogués 2,04 m, 1995
Interiors
Saulius Kulvietis * 2,06 m, 1991
Tomasz Gielo 2,05 m, 1993
Jerome Jordan 2,15 m, 1986
Omari Gudul * 2,06 m, 1994
Simon Birgander * 2,11 m, 1997
Tècnic
Diego Ocampo 2a temporada (*) - novetats

Mavra i Gielo jugaran a Tbilisi?

Una de les principals preocupacions que està tenint el Divina Joventut és poder agafar ràpidament la forma i, sobretot, fer un gran treball col·lectiu de manera accelerada per preparar la primera eliminatòria de la Champions League. El fet que es jugui el dia 19 de setembre va obligar a avançar una setmana la pretemporada. Però des del club verd-i-negre s’estarà molt pendent de l’europeu que arrencarà dijous perquè hi ha dos jugadors que podrien ser-hi fins al 17 de setembre i això els descartaria per poder jugar el dia 19 a Tbilisi contra el Dinamo. Són el base Dominik Mavra, que està amb Croàcia en el mateix grup d’Espanya, i Tomasz Gielo, que està amb Polònia. El compromís és que, quan quedin fora, s’incorporin ràpidament però, tot i que estaran físicament en forma, no tindran temps de treballar amb l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)