FEB

De dirigir el joc a dirigir el club

Bàsquet. Lliga Femenina. Quatre mesos després d’haver-se retirat de les pistes, Noemí Jordana passa a formar part de la junta directiva de l’Uni Girona com a vicepresidenta

Des de dimarts estava cantat que Noemí Jordana formaria part de la nova junta directiva de l’Uni, però el que no era tan previsible és que la seva entrada fos tan visible per convertir-se en vicepresidenta del club. Ahir, quan encara no fa ni quatre mesos que va jugar el seu últim partit a Salamanca el 2 de maig, l’exjugadora i nova número 2 del club es va asseure al costat del president Cayetano Pérez a la sala de premsa de Fontajau. “Ve a ajudar i tindrà un pes important a la junta. Crec, tots creiem, que, gràcies a l’experiència de tants anys jugant, té una visió del bàsquet femení que ens pot aportar molt”, argumentava Pérez, pensant segurament en una funció d’assessoria.

Jordana va explicar que no li havia costat gens fer el pas: “Quan el president em va trucar per proposar-m’ho de seguida li vaig dir que sí. Vam parlar amb sinceritat i les meves ocupacions seran senzilles, fàcils de fer. Sóc aquí per ajudar en el que pugui, amb ganes i il·lusió per fer que el club avanci, sigui millor i més gran.”

Junta directiva de deu

Finalment seran deu els directius que tindrà l’Uni. Pérez i Jordana a banda, Cesc Riera n’és el secretari i com a vocals hi figuren Pere Puig –el president va manifestar-se en el sentit de voler que continuï sent el director esportiu–, Pau Jordà, Vicenç Bordas, Mar Quiñones, Quim Paredes, Josep Maria Santiago i Llorenç Biargé. Quiñones ja pertanyia de facto a la junta anterior i, per bé que el seu nom no figurava en la candidatura de Cayetano Pérez, s’integrarà a la junta.

El president va confirmar també la continuïtat de Xavi Fernández com a director general i va avançar que estructurarà el club en quatre grans àrees: l’esportiva (amb Pere Puig), la de màrqueting i comunicació, la d’administració i la logística, habitualment amb un directiu responsable en cadascuna.

Un dels aspectes en què Cayetano Pérez vol incidir més és el social. La seva idea és potenciar la faceta comunicativa del club “per arribar a la gent, crear impactes” per aconseguir “més abonats i més públic a Fontajau”. El president va explicar que en aquesta àrea “hi intervindran més persones que fins ara”. La primera mesura en què intervindrà el criteri del nou president serà la campanya d’abonaments que es posarà en marxa la setmana vinent, coincidint amb l’inici de la pretemporada de l’equip.

Esportivament, “les aspiracions són les màximes, jugar les finals i guanyar-ne alguna” perquè “tindrem un equip competitiu”. A parer del nou president, “si després de dotze anys el club és on és, capdavanter a Espanya, és perquè les juntes anteriors ho han fet bé”.

PROTAGONISTES

La funcionalitat del club no variarà gaire, però estem oberts a noves incorporacions que puguin enriquir la junta
Cayetano Pérez
Sempre vaig dir que jo hi seria per ajudar el club en el que fos útil. Sóc aquí per ajudar que el club sigui millor
Noemí Jordana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)