FEB

L’Spar Citylift s’hi posa avui

Bàsquet. Lliga Femenina. Primer dia de feina d’una pretemporada breu i intensa per al subcampió, que afrontarà el primer partit oficial d’aquí a només dues setmanes

Avui amb set jugadores, demà probablement amb vuit i tot esperant Nádia Colhado –no serà a Girona abans del dia 18– i un o dos reforços més, l’Spar Citylift Girona comença avui la preparació per a la temporada 2017/18. Al llarg d’avui, i en funció dels horaris de les revisions mèdiques, Èric Surís anirà disposant de Rosó Buch, Helena Oma, Laura Roig, Magali Mendy, Shante Evans, María Conde i Kristina Alminaite. Les tres últimes van arribar a Girona ahir. Avui s’espera que arribi Nicole Romeo, procedent d’Adelaide.

Surís treballarà aquest cap de setmana en dues sessions diàries. En principi, amb una alta càrrega de treball físic, però enfocat sempre al bàsquet perquè justament d’aquí a dos dissabtes debutaran en competició oficial, a Llançà contra el Sant Adrià, en la prèvia de la Lliga Catalana. No hi ha temps per perdre, i menys encara sabent que Nádia Colhado no estarà disponible per a aquest primer partit ni segurament per a cap dels de preparació. El dia 17 el metge que la va operar de la mà esquerra li retirarà les estructures de subjecció provisional dels ossos, i tot seguit podrà viatjar i començar la rehabilitació.

Mentre l’activitat se centri en l’aspecte físic, Surís no reclamarà la presència d’altres jugadores. Si quan hagi de començar el treball tàctic no en té deu o més, afegirà al grup algunes jugadores vinculades amb el club.

Com ja ha estat habitual en els últims anys, la pretemporada del club és especialment curta –per exemple, els altres dos equips catalans de la Lliga Femenina s’hi van posar el dia 21– i inclourà quatre partits de preparació, algun dels quals a porta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)