FEB

L’exigència augmenta

Bàsquet. Lliga Femenina.L’Spar Citylift visita avui el Barça CBS, de Lliga Femenina 2 (20 h), en l’últim compromís abans de la semifinal de Lliga Catalana

Els primers dies de preparació a l’Spar Citylift han servit per fer càrrega física i començar a fer funcionar l’engranatge, amb dos partits amistosos de poca dificultat. Dijous passat, es va desfer del Caledonia Pride escocès (73-33) i dissabte, del GEiEG (96-30). Avui el nivell del rival ja serà un altre. L’equip gironí es desplaça a Sant Feliu de Llobregat per veure-se-les amb el Barça CBS (20 h), en un partit que es disputarà a porta tancada. Les blaugrana debutaran en la Lliga Femenina 2, després d’obtenir l’ascens des de copa Catalunya el curs passat. I s’han reforçat a consciència per no passar angúnia per conservar la categoria. Èric Surís ha convocat les nou disponibles del primer equip i la júnior Laia Moya.

Astou, demà

L’alera pivot té previst arribar a Girona demà, directament del Senegal. No podrà participar en cap sessió, però, fins divendres, el dia abans del debut oficial. Serà dissabte a Llançà contra el Sant Adrià en la semifinal de la Lliga Catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)