FCBQ

Victòria clara del GEiEG GVC en el debut de la temporada

Copa Catalunya femenina

GEiEG GVC 70 LLEIDA 52

GEiEG GVC GAESCO:Pairó (3), Bender (11), Coma (4), Solé (4), Comella (9), Bagaria (5), Jòdar (3), Bartolí (8), González (9), Serra (3) i Mayoral (11). 6/23 triples: 1 Comella, Bagaria, Jòdar, Bartolí, Serra i Mayoral. 8/14 tirs lliures. 18 faltes.LLEIDA:Ibáñez (6), Tous(9), Vallès, Cerquera (4), Mas (2), Díaz (4), Canet (4), Boladeres (4), Ibáñez II (4), Calonge (13) i Sintes (2). 4/16 triples: 1 Ibáñez, Tous, Díaz i Ibáñez II. 6/12 tirs lliures. 20 faltes. Eliminada: Ibáñez II.PARCIALS:22-12, 15-11; 10-17 i 23-12.

El GEiEG GVC Gaesco es va estrenar amb un triomf en el nou curs en la copa Catalunya. Amb un equip molt renovat respecte a l’any anterior, la posada en escena va ser magnífica, amb tensió defensiva i contraatacs que li van permetre obrir forat (+10 al final del primer parcial). Mirant de frenar el ritme grupista, el rival es va posar en zona i li va funcionar. No tant en el segon quart (37-24 en el descans) com en el tercer. L’equip de Joan Pau Torralba es va estar gairebé sis minuts sense anotar i el Lleida va entrar totalment en el partit: parcial de 0-12, i del 42-28 (23’) al 42-40 (29’). Tot i tenir l’alè visitant al clatell, el GEiEG no va perdre el nord. Va recuperar la defensa perduda en el tercer quart i també la paciència en atac, i això li va permetre tenir un final de partit plàcid.