FCBQ

Duel entre el renovat Prat i el jove Barça B

Lliga Catalana LEB. Els del Baix Llobregat mantenen dos homes; Herun, baixa blaugrana

El Prat i el Barça Lassa B es disputaran aquest migdia a Reus (12.30 h, Esport3) el títol de la 18a edició en un partit dels de més talent dels últims anys. El conjunt blaugrana no podrà comptar amb el pivot Herun, que es quedarà en l’amistós del primer equip a Platja d’Aro per cobrir la baixa del lesionat Oriola. La resta de jugadors joves estaran a disposició d’Alfred Julbe. El Barça B va perdre al Nou Congost (80-74) però es va classificar gràcies al basket-average perquè havia guanyat a l’Hospitalet de 25 punts (86-61). El Barça B, doncs, disposarà de Font, Atoumane, Sergi García i Figueras, que van fer la pretemporada amb el primer equip.

Al davant tindrà el Prat d’Arturo Álvarez, que s’estrena en aquesta competició. El Prat, amb dos títols, arriba invicte. Només ha mantingut dos jugadors del curs passat –Martí i Sesé– i s’ha reforçat amb jugadors d’experiència i qualitat com Marc Blanch o Josep Pérez, vells coneguts com Martynas Andriuskevicius i l’internacional romanès Cate. Campbell, Johnson, Agada, Coby, Portugués... intentaran créixer amb l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)