FCBQ

El GEiEG consolida el seu bon inici de temporada

JOVENTUT 50 GEiEG GVC 62

JOVENTUT BADALONA FEMENÍ A:Portas (4), Ochavo (6), A. Garcia (13), Hurtado (2) i C. Garcia (6) –cinc inicial–; Espinosa (7), Alonso, González, López, Anton (2), Turrion i Kapa. 5 triples: 2 Espinosa i 2 A. Garcia, 1 Portas. 8/10 en tirs lliures. 24 faltes.GEIEG GVC GAESCO:Pairó (6), González (7), Bagaria (8), Serra i Comella (13) –cinc inicial–; Bender, Coma (2), Jòdar (8), Mayoral (17) i Bartolí (2). 3 triples: 2 Comella, 1 Bagaria. 18/27 en tirs lliures. 17 faltes.PARCIALS:15-15, 10-18, 15-18 i 10-11.COMENTARI:Segon triomf consecutiu en aquest inici de temporada del nou GEiEG de Joan Pau Torralba, en aquest cas, a la mítica pista de La Plana, a Badalona. Les gironines, líders després de dues jornades, van començar intentant imposar el seu ritme contra un rival amb cinc jugadores obertes. Les badalonines van competir fent mal des de l’exterior, amb l’un contra un i amb penetracions. Va ser al segon quart quan les grupistes van millorar en defensa i en les ajudes, per començar a marcar distàncies (25-33 al descans). A la represa i després d’un triple inicial local (28-33), un 0-10 va continuar donant tota la iniciativa i el control del resultat a les visitants (28-43 al minut quatre). El GEiEG va saber mantenir el marge fins al darrer quart. El Joventut es va quedar a 8 punts (46-54) quan faltaven 4 minuts per al final, però un parcial de 0-7 va acabar de sentenciar el partit a favor dels gironins.