FCBQ

El Salt B no pot repetir la gesta

salt b 60 MONTGAT 61

SALT B:Artís (3), Carrera (7), Mateu (8), Guardiola (5), Pérez (10) –cinc inicial–: Manzano, Capell (8), Boadella (9), Martínez (1), Ballel (9) i Figueres. 5 triples: 2 Capell i 1 Carrera, Mateu, Ballell. 13/21 en tirs lliures. 24 faltes personals.MONTGAT:Balletbó (6), De la Torre (6), A. González (6), Sánchez (2), Arenas (13) –cinc inicial–; Escamilla (2), Lorente (18), Blanco (1), X. González (5), Medio (2). 1 triple: Arenas. 15/26 en tirs lliures. 23 faltes personals.PARCIALS:12-21, 17-14, 11-11 i 20-15.COMENTARI:El Salt B, que va guanyar la primera jornada amb un tir en l’últim instant, va caure ahir a casa contra el Montgat. Els locals van encaixar un parcial de 12-21 en el primer quart, que va condicionar el partit. Els saltencs van anar retallant la diferència, fins arribar a posar-se a 6 punts quan faltava un minut. Amb 60-61, els locals van desaprofitar dues accions per repetir la gesta de la setmana passada.