ACB

S’encenen els llums

Lliga Endesa. La presentació de la nova temporada, amb representants de cada un dels 18 equips, ret homenatge a Navarro, Mumbrú i Reyes

La Lliga Endesa 2017/18 va ser presentada ahir a Madrid, com ha esdevingut recentment habitual a l’Auditori de la seu d’Endesa i amb un jugador de cada un dels divuit equips.

Un equip més que la temporada passada però un menys representant el bàsquet del país després de la pèrdua de categoria de l’ICL Manresa. Així, foren Juan Carlos Navarro, en nom del FC Barcelona Lassa; Jaime Fernández, en el del MoraBanc Andorra, i José Nogués, en el del Divina Seguros Joventut, els presents en la gala. A banda de les entrevistes curtes amb cada jugador, l’acte d’aquest any va servir per retre homenatge a l’esmentat Navarro, a l’aler català del RETAbet Bilbao Àlex Mumbrú i al pivot del Madrid Felipe Reyes, en tots tres casos, perquè la que arrenca aquest divendres amb el Barça-Baskonia serà la seva vintena temporada competint en l’ACB. Mentre Navarro les ha jugat totes amb el Barça, Mumbrú jugarà la novena amb el conjunt basc i Felipe complirà la catorzena amb l’equip blanc, els altres dos únics jugadors amb deu o més anys en el mateix club són Sergi Llull (12) i Rafa Martínez (10).

20
temporades
en la lliga ACB fan aquest any Juan Carlos Navarro, Àlex Mumbrú i Felipe Reyes.
El nostre desig és canviar la dinàmica dels últims anys. Ara s’estan fent les coses molt millor
Juan Carlos Navarro
fc barcelona lassa
Som un club en dinàmica positiva i l’objectiu és anar a totes sense posar-nos límits
Jaime Fernández
morabanc andorra
L’objectiu és que vagin sortint jugadors de club i que els aficionats se sentin orgullosos
José Nogués
divina seguros joventut
Defensem el títol, però el nostre objectiu és treballar bé per mantenir el nivell de joc
Joan Sastre
VALÈNCIA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)