FCBQ

Més líders, més grans

Copa Catalunya femenina. Triomf de prestigi del GEiEG, que va fer un gran joc en els tres primers quarts

geieg gvc 55 b. almeda 46

GEiEG GVC GAESCO:Bagaria, Comella (12), Coma (14), González (2) i Mayoral (6) –cinc inicial–; Martín (11), Bender, Solé (1), Jòdar (5), Bartolí (2), Serra (2). 6 triples: 3 Martín, 2 Comella, 1 Jòdar. 9/17 en tirs lliures. 20 faltes personals.BASKET ALMEDA:Piera (5), Peña (7), Masides (7), Pujol (9) i Genius (2) –cinc inicial–; Freixas, Grau (4), Clavero (4), Guerrero (6), Porta (2) i Santiago. 2 triples: Peña i Grau. 10/17 en tirs lliures. 15 faltes.PARCIALS:18-11, 14-10, 17-7 i 6-18.

Victòria sonada d’un gran GEiEG contra un altre invicte i rival directe, que deixa les grupistes líders en solitari en només tres jornades, a falta dels partits pendents d’avui. Les de Joan Pau Torralba van mostrar el seu arsenal d’inici, amb la pressió habitual tota la pista, dos contra un, i assegurant el rebot defensiu, la qual cosa els va permetre córrer i anotar cistelles fàcils en contraatac. El còctel els va permetre distanciar-se en el marcador ben aviat, gràcies també a les transicions ràpides. Un joc coral que va tenir la cirereta amb l’aparició de la júnior Aina Martín en el segon quart, amb tres triples. El 28-11 ja era un avís seriós a tot un Almeda que patia l’excel·lent defensa i les ajudes de les locals. La zona d’inici de les visitants després del descans (32-21) no va canviar el panorama. Sí la pressió en el darrer quart. Tot i això, la remuntada no va arribar a bon port. Coma, des del tir lliure, va saber tancar el triomf.