FEB

Bàsquet

LEB Or

Sortides difícils per a l’ICL i el Barça B

LEB Or. Manresans i blaugrana visiten Melilla i Càceres, mentre que l’Actel Força Lleida rep el Palma

La pràctica totalitat dels partits de la segona jornada de la LEB Or es juguen aquest vespre –només el Prat-Osca està programat per demà, mentre que el Valladolid-Breogán s’ha ajornat fins a l’1 de novembre–, amb dues visites complicades per a l’ICL Manresa i el Barça B.

Amb tota la plantilla a disposició, inclòs Guillem Jou, el conjunt del Bages (1-0) es desplaça a Melilla (1-0), on s’enfrontarà (21 h) amb un dels equips cridats a ser a la part alta de la taula a final de temporada. El conjunt que dirigeix Alejandro Alcoba va vèncer en la jornada inaugural un altre dels galls de la lliga, el Palència (67-60), remuntant el 29-38 amb què es va arribar al descans. Com ells, el Manresa també va haver de fer un sobreesforç (33-23 en l’últim quart) per superar el seu rival, el Càceres (81-73). “Som conscients que ho haurem de fer millor”, diu Aleix Duran. “Haurem de ser més consistents durant més estona.”

Precisament l’equip extremeny és contra qui se les haurà el Barça B (21 h), que arriba al primer desplaçament de la temporada després d’haver derrotat (76-69) l’Actel Força Lleida amb un magnífic Gerun –amb 35 de valoració va ser l’MVP de la jornada–. Rolandas Jakstas i Warren Ward es van mostrar com els homes més perillosos de Ñete Bohigas al Nou Congost. Alfred Julbe no podrà disposar per aquest partit ni de Marc García ni de Rodions Kurucs.

Per la seva banda, l’Actel Força Lleida s’estrena a Barris Nord (21 h) buscant la primera victòria del curs. Encara sense Mike Karena ni el lesionat de llarga durada Tim Derksen i amb el dubte de Marc Rubin De Celis per un fort cop a la part posterior del genoll, el conjunt de Borja Comenge rep el Palma, que va ser derrotat clarament en la primera jornada pel Prat (65-79).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)