ACB

Amb decisió

Lliga Endesa. Primer desplaçament de la temporada per al Divina Joventut, contra un rival directe a Santiago

L’estrena en la Lliga Endesa va deixar un pòsit de bones sensacions, tot i la derrota. L’equip va demostrar que havia paït l’eliminació europea –molt prematura– i va exigir fins al final al Barça Lassa, dijous al vespre. Amb escàs marge per regenerar les seves forces, el Divina Joventut va viatjar ahir a Santiago a la recerca del primer triomf del curs. El rival a priori també té en la salvació el seu objectiu i, per tant, adquiriria un valor doble.

Diego Ocampo tindrà la baixa d’Alex Ruoff, que té una tendinitis rotular als dos genolls i no té encara data de retorn. En aquest sentit, el tècnic ha utilitzat ja Gielo per ajudar en la posició d’aler alt. La Penya intentarà començar amb bon peu a fora, la seva assignatura pendent en el curs passat. Tan sols un 2-14 de balanç amb triomfs contra els dos últims (Betis i ICL Manresa).

A l’Obradoiro, hi militen dos elements amb passat verd-i-negre: Llovet i Sàbat. Al base llagosterenc, el Divina no el va poder retenir a l’estiu perquè no va poder igualar l’oferta de dos anys que li havia fet l’equip gallec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)