FCBQ

El mal primer quart amarga el debut

Bàsquet. Copa Catalunya. El CEB Girona va arrossegar la fluixa sortida tot el partit

CEB GIRONA 67 MOLINS 72

CEB GIRONA CITYLIFT:Duran (7), Mora (1), Pantrigo (8), Espinosa (7), Valls –c. i.–; Tort (5), Rigat (5), Justícia (3), Revilla (6), Artacho (11), Pujol (9), Paulí (5). 6 triples: 2 Pantrigo, 1 Rigat, 1 Justícia, 1 Espinosa, 1 Pujol. 7/16 lliures. 26 faltes.MOLINS:López (33), Tintorer (5), Pedreny (9), Galias (6), Suñé (11) –c. i.–; Quichens, Oropesa (2), Sánchez, Bosch (3), De Ugarte (3), Calvo. 6 triples: 1 López, Tintorer, Pedreny, Bosch, Galias. 23/30 lliures. 20 faltes. Eliminats: Suñé.PARCIALS:14-31, 19-9, 15-18, 19-14.COMENTARI:No va poder debutar amb victòria a la categoria el CEB Girona, que va patir massa ansietat en l’esperat primer partit. Uns nervis que es van notar sobretot a l’inici i després d’encaixar tres triples seguits del rival. El veterà Félix López (ex Castelldefels a EBA) va fer 17 punts al primer quart, trencant el matx per al Molins. Per sort, la reacció local va arribar, amb la millora defensiva. Els d’Albert Morejon es van ficar en partit i al descans, amb 33-40, estaven vius. El desencert en atac va tornar en la represa i el tècnic va haver d’aturar el partit amb un temps mort, amb el rival a 15 punts. Amb lluita i una zona, la remuntada va arribar al darrer quart. Un 8-0 a la part final va estrènyer el marcador (67-68), amb dos triples seguits dels gironins. Però en l’atac clau no va haver-hi encert i el Molins va sentenciar des del tir lliure.