ACB

Absència de peces claus

Lliga Endesa. La Penya fa un inici desastrós (25-8) que marca la resta i troba a faltar referents: Richard (1 punt), Kulvietis (2), Mavra (3) i Vidal (3)

El Divina Joventut, sense el referent ofensiu Alex Rouff, necessita que la resta de puntals facin un pas endavant. Si Richard acaba amb un punt i descentrat mentalment, Kulvietis amb dos punts sense intensitat defensiva, Mavra (3) i Vidal, tot i ofegar Thomas i repartir joc, 3 punts, l’equip es queda amb Jordan i Gielo massa sols. Està bé que se sumi López-Arostegui però no es poden exigir responsabilitats als joves. Si a tot això fas una sortida inexplicable sense tensió que condiciona la resta del matx fent concessions infantils en el joc la derrota està assegurada. Ara la Penya té tota la setmana per preparar el matx contra el Tenerife. No és una final però sí clau per evitar un inici com el curs passat que va condicionar la resta de la temporada. Sàbat, que va estar correcte, va superar el seu exequip.

La sortida verd-i-negra va ser preocupant perquè en atac no hi havia ordre i en defensa hi havia fuites per tots costats. Després d’un 5-5 inicial la Penya va encaixar un 8-0. El temps mort del Joventut no va solucionar el problema i l’Obradoiro va continuar castigant en cada acció els badalonins fins al punt que la diferència es va disparar fins als 17 punts (25-8) amb un Pustovyi dominador a la pintura (9 punts). En el primer quart la Penya acreditava 2/7 tirs de dos, 1/7 triples. La preocupació era lògica però els verd-i-negres van reaccionar. Amb un Mavra sorprenent de base, el caràcter de Ventura, Vidal com a líder i sobretot una major intensitat defensiva. La Penya va anar retallant fins a situar-se a cinc punts abans del descans (35-30). Al final dels 20 primers minuts havia fet el més difícil: tornar al matx (42-36).

Però en la represa es va mantenir la mateixa tònica i la remuntada no va arribar mai. La Penya no va tenir continuïtat i així és impossible vèncer l’Obradoiro. La manca de tensió també es va veure quan els d’Ocampo es van acostar (62-59) perquè la resposta de l’Obradoiro va ser un 5-0 que va esvair totes les esperances.

No entenc com hem sortit amb tan poca tensió tenint en compte que n’havíem parlat molt abans del matx
Diego Ocampo
La Penya millorarà segur, té bon equip i em sap greu; ha estat un partit especial perquè a Badalona he viscut un somni
Albert Sàbat
Crec que mentalment ens saturem, perquè no és per físic ni per manca de ganes sinó tot al contrari
Albert Ventura

S’exigeix la catalanitat de la Penya

Un grup de seguidors del Joventut ha demanat en un comunicat dirigit al president Juanan Morales que la Penya recuperi la seva catalanitat. En l’escrit es denuncia que la Penya va mantenir el silenci sobre els fets del dia del referèndum. També es retreu al president no haver participat en l’ofrena de l’11 de setembre tot i estar en l’assemblea ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)