ACB

No arriba la primera

Lliga Endesa. El 2/6 en tirs lliures de Fernández i Karnowski al darrer minut, i el triple desesperat de Blazic allunyen a l’Andorra del triomf

Encara no. L’Andorra no ha pogut tampoc guanyar (81-77) a Múrcia en un partit força ajustat, decidit per detalls i els tirs lliures, i que posa el 0-3 en el bagatge d’un MoraBanc, que gairebé sempre ha anat per sota (menys els dos primers minuts i l’inici del darrer quart). El 44% en triples amb que arribaven els andorrans s’ha convertit en un 20%. El pitjor és que segueix faltant un punt mental i d’ambició, que de moment, passa factura.

Albicy ha estat el primer en anar per feina en un primer quart força igualat i amb notables ajustos defensius per part dels locals. Un 10-0 (12-7) ha obligat a Peñarroya a aturar aviat el partit, perquè els problemes al rebot han començat a passar factura (18 per 3 al primer període). Al domini interior de l’argentí Delía s’ha afegit la intimidació i les esmaixades del físic Tumba. Després de patir 12 rebots ofensius en 20 minuts, els de Peñarroya han marxat al descans amb un just i lògic avís: 43-36.

Amb l’irrupció d’Oleson amb dos triples, la preocupació ha seguit constant a la banqueta visitant. Tot i això, i arrossegant un 3/11 en triples, Albicy ha mantingut vius als seus, deixant tot obert pel darrer quart (62-60). Amb 78-75, a menys d’un minut, Fernández ha fallat un tir lliure i Karnowski tres. El darrer triple desesperat de Blazic tampoc ha entrat.