FCBQ

El Bisbal guanya el partit a la pròrroga

CB Cabrera 64 BISBAL 72

CB CABRERA:González (2), Andreu (5), Marín (2), Vives (10), Martínez (6), –cinc inicial–; Ros (5), Bernabéu (2), Roig (11), Villagrasa, (10), Viñallonga (4), García (5) i Cuadrado (2). 8 triples: 2 Martínez, Villagrasa i Rog i 1 Andreu i Ros. 6/13 en lliures. 19 faltes.BISBAL BÀSQUET:Xató (8), Barrasa (11), Ramírez (10), Poch (9), Oliva (10) –cinc inicial–; Soler (1), Mateu (10), Terradas (2), Òdena (10), Frau, Estruch i Yepes. 2 triples: 1 Barbosa i Ramírez. 12/21 en lliures. 17 faltes.PARCIALS:11-20, 21-14, 21-16, 11-14 i 0-8.COMENTARI:El Bisbal va guanyar un partit que es va decidir a la pròrroga. Tot i que els bisbalencs van arribar amb avantatge a l’últim quart, els locals van poder empatar a l’últim minut. El Bisbal va tenir possibilitats de guanyar en l’últim segon però ho va haver de fer a la pròrroga on va acabar guanyant gràcies a un parcial de 0-8.