ACB

bàsquet

Divina joventut

Examen final per a Ruoff

Lliga Endesa. La Penya no pot esperar més el seu referent ofensiu i intenta recuperar-lo amb diferents tractaments. Si no reacciona es buscarà un recanvi

El Divina Joventut ja no pot esperar més Alex Ruoff. El nord-americà, de 31 anys, va ser el fitxatge de referència en atac i arribava amb l’etiqueta d’anotador després de fer una mitjana de 15 punts al Göttingen alemany. Però el jugador no va tenir quasi temps per fer entrenaments, perquè de seguida va notar molèsties als genolls. El jugador, que havia superat la revisió mèdica, té una tendinitis rotular i això li impedeix jugar amb normalitat. Primer es va fer un tractament conservador, però no va obtenir resultats. Ruoff es va perdre tots els partits amistosos de pretemporada. Però ara ja ha començat l’hora de la veritat, i la Penya, ja limitada d’efectius, no es pot permetre el luxe de jugar sense la seva estrella ofensiva. És per això que des del club s’ha apostat ara per tot tipus de tractaments per intentar recuperar-lo i fer desaparèixer el dolor que té per poder jugar. Si no és així, el club haurà de buscar una solució, perquè, després del que es va veure a la pista de l’Obradoiro, l’equip va escàs de jugadors que puguin anotar 10 punts per partit.

Mercat NBA sense diners

La situació econòmica de la Penya no és per llançar coets, tot al contrari. Això dificulta qualsevol operació. En els pròxims dies hi haurà opcions de jugadors descartats per jugar a l’NBA, però molts són inaccessibles. Ruoff té el contracte garantit i s’ha d’arribar a un acord amb els representants per disposar de diners per fer un altre fitxatge. El jugador ja coneix la intenció de la Penya i està agraït, de moment, per la paciència que ha tingut el Joventut, que en cap moment li ha donat pressa. Ara, però, la Penya necessita guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)