FEB

Bàsquet

LEB Or

Un rival amb molts arguments i ofici

LEB Or. El Barça B no tira mai la tovallola, però no pot remuntar el -15 amb què va entrar a l’últim quart

BARÇA B 71 MELILLA 84

FC BARCELONA LASSA B:Figueras (11), Font (10), Sergi Martínez (5), Atoumane (10), Herun (10) –cinc–; Velicka (9), Koon, Esteban, Marc Garcia (7), Samanic (3) i Kurucs (6). 20/45 de 2, 8/27 triples (3 Figueras, 2 Font i 1 Velicka, Marc Garcia i Samanic), 7/10 tirs lliures, 33 rebots (8 Atoumane), 10 assistències (3 Figueras) i 61 de valoració (15 Atoumane).MELILLA:Servera (4), Duran (13), Djuran (10), Lucas (6), Guerra (9) –cinc–; Samb (15), Kapelan (1), Dani Rodríguez (10), Almazán (7), Rubio (3) i Fall (6). 17/33 de 2, 12/24 triples (3 Samb, Duran i Djuran i Dani Rodríguez, Rubio i Lucas), 14/22 tirs lliures, 35 rebots (9 Guerra), 17 assistències (5 Dani Rodríguez) i 99 de valoració (16 Almazán).PARCIALS:21-15, 16-27 (37-42); 10-20 (47-62) i 24-22 (71-84).

Segona derrota consecutiva del Barça B, aquest cop a casa i contra un rival solvent, un dels dos imbatuts en la LEB Or després de tres jornades.

Amb Kurucs, Marc Garcia i Gerun recuperats en relació amb el partit de Càceres de divendres, l’equip blaugrana va sortir amb molta activitat i es va distanciar, amb Atoumane fent mal a la zona (18-13, 7’). De mica en mica, el Melilla va recuperar el pols de la situació, sobretot a partir de la batuta de Dani Rodríguez. I, amb els punts de Samb va capgirar el resultat. El desavantatge, però, només era de 5 punts en el descans (37-42), ja que els locals van treure molt rèdit en el rebot d’atac (11, ja en l’equador).

El Barça B va exhibir capacitat de reacció quan el rival li va tensar la corda després de la represa. Es va refer d’una mala posada en escena de tercer quart (37-49, 23’) i també d’una apagada després que xiulessin una tècnica a Julbe: parcial de 2-13 en els darrers cinc minuts de parcial i del 45-49 al 47-62. Refugiat en una defensa zonal i apujant molt la intensitat al darrere, l’equip va anar retallant diferències fins a situar-se 71-75 i amb possessió (38’). Aleix Font va fallar el triple i els nord-africans, amb ofici, van saber collar la victòria en els dos últims minuts.