Eurolliga

El Barça Lassa venç i convenç (98-71)

Eurolliga. Ha aclaparat el Panathinaikòs de Xavi Pascual en debut en l’Eurolliga al Palau Blaugrana, que ha vibrat de valent

Gran debut del Barça Lassa en l’edició d’enguany de l’Eurolliga. Els blaugrana han obert el torneig al Palau amb un triomf convincent contra el Panathinaikòs de Xavi Pascual (98-71). Si bé el pavelló no estava ple (5.424 espectadors), el públic que s’hi ha apropat ha pogut xalar de valent i ha connectat amb un equip que destil·la molt coratge, esperit i joc, atributs que escassejaven en l’exercici passat.

Els grecs han entrat millor al partit (0-6, 2’), però l’equip no ha tardat a activar-se, a partir de la batuta d’Heurtel i els punts de Seraphin per dins i Moerman per fora. Ben aviat, ha adquirit la iniciativa i l’aparició de la segona unitat l’ha accentuat (29-20, 14’). El rival, apujant la intensitat defensiva, ha aturat el cop però no s’ha pogut acostar gaire perquè no tenia encert des del triple (0/8 a la mitja part) i el Barça Lassa tancava molt bé el rebot en defensa per no concedir segones opcions.

Els de Sito Alonso han tibat la corda amb un 11-0 de sortida en el tercer parcial, i la diferència s’ha situat amb un +16 pocs minuts després, quan a l’activitat defensiva –gran feina de Pressey a la primera línia– s’hi ha afegit l’encert des del triple (56-40, 26’). El Panathinaikòs ha tingut en aquesta fase a Pappas com a boia –ha fet 11 punts en el tercer parcial–, però ni això ni la defensa zonal plantejada per Xavi Pascual a l’inici del darrer quart han frenat els blaugrana, que han estirat la diferència fins al +27 final.

Seraphin, amb 24 punts i 9 rebots, i Moerman, amb 16 i 11, han estat els millors del Barça Lassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)