Eurolliga

Bàsquet

Eurolliga

Un pivot imponent

La zona és seva. Excel·lent actuació de Kevin Séraphin, agafant rebots, intimidant i produint en atac contínuament davant els pivots grecs, molt físics

Fins ahir, tan sols havia jugat set partits a l’Eurolliga –va defensar la samarreta del Baskonia en el lockout de l’NBA en el curs 2011/12–, sense tenir un impacte rellevant. El pòsit que deixa la seva actuació contra el Panathinaikòs, en canvi, és la d’un element amb capacitat per ser jerarca en la pintura en la competició. Va fer-se valer precisament contra un equip amb molta densitat física en el joc interior, com les de Gist o Singleton.

Protagonista

Amb Tomic sortint de la seva lesió d’isquiotibials –va reaparèixer, si bé va disposar de 5:36 entre el final de tercer quart i entrada de l’últim–, seva és la plaça de center titular. I al croat li costarà recuperar l’estatus si Kevin Séraphin manté el nivell actual. De seguida va entrar en joc, ja fos culminant situacions de 2x2 o bé traient rèdits d’algun rebot d’atac. Fins i tot va exhibir bones mans i visió de joc en una assistència a Hanga. Tant ell com la resta de companys van fer mal als grecs amb els moviments sense pilota. La seva única xacra eren les pèrdues, ja que en sumava quatre a la mitja part, però ho corregiria. No en perdria més en la segona.

El pas pels vestidors el va reactivar i va tornar a guanyar pes en atac al principi del tercer quart, quan el Barça Lassa tibava la corda. Cinc punts més (un 2+1 després de rebot ofensiu i una cistella a passada de Pressey) abans de donar el relleu a Tomic i rebre la primera gran ovació del Palau. No només produïa sinó que donava seguretat amb la seva presència al darrere, intimidant i tancant el rebot, feina que va fer magníficament amb Moerman. En el tram final i el partit resolt, va mostrar-se implacable, i de cada acció –l’equip el buscava– en treia alguna cosa positiva. Al final admetia molt somrient: “M’ho he passat realment bé.”

*Primer quart
Punts 8
Tirs de dos 4/5
Rebots 3
Assistències 1
Pilotes perdudes 2
Taps 2
Valoració 10
Minuts 8:42
*Segon quart
Punts 3
Tirs de dos 1/1
Tirs lliures 1/2
Rebots 1
Pilotes perdudes 2
Valoració 2
Minuts 4:48
*Tercer quart
Punts 5
Tirs de dos 2/4
Tirs lliures 1/2
Rebots 2
Valoració 5
Minuts 4:39
*Últim quart
Punts 8
Tirs de dos 2/2
Tirs lliures 4/6
Rebots 3
Assistències 1
Taps 1
Faltes rebudes 4
Valoració 14
Minuts 5:45
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)