FEB

Per fi, a casa

Lliga Femenina. Primer partit oficial de la temporada a Fontajau de l’Spar Citylift Girona, contra un rival que encara no ha perdut aquest curs

Fa un mes i mig que l’Spar Citylift va engegar motors, i fins avui no s’haurà pogut retrobar amb el seu públic. L’afició té moltes ganes de veure in situ l’equip –l’últim partit a casa, segon del play-off final, va disputar-se el 29 d’abril; per tant, ja ha passat quasi mig any–, i l’equip, d’actuar a Fontajau, on el curs passat es va mostrar molt sòlid.

Tot i la taca negra de la dura derrota a Salamanca la passada jornada de Lliga Femenina, el grup ha superat l’exigència del calendari –sis partits a domicili seguits en 20 dies, i corresponents a quatre tornejos diferents– amb bona nota. I ara que podrà recuperar la normalitat, amb menys viatges i més possibilitat ja d’acumular sessions d’entrenament, ha de créixer col·lectivament.

Adversari perillós

Que la televisió triés el partit va fer-lo avançar un dia, i restarà temps de recuperació a les gironines, que van jugar dimecres al País Basc en el debut a Europa. El rival d’avui, l’Uni Ferrol, va tenir el seu darrer compromís dissabte passat i ha tingut una setmana per preparar el partit.

Sigui com sigui, l’Spar Citylift té plena consciència que el duel no serà cap bassa d’oli. Les gallegues ja van alçar la veu la temporada passada –semifinals de lliga i quarts en la copa– i el seu inici (3-0) ha reafirmat aquesta bona línia. Cinc de les nou peces continuen del curs passat –entre elles, Araujo, MVP de l’europeu sub-20 a l’estiu, i firmant un esplèndid inici de curs–, i les que han arribat s’han acoblat de seguida. Tant les dues americanes (Prince i Weisner) com Vanderwal, que està cobrint magníficament el buit deixat per Ana Suárez, ara al Tarba occità. Un rival que cuida les possessions (10,7 pèrdues) i que mou la pilota amb criteri (16 assistències i 52% en tirs de dos).

Per a avui, és dubte Helena Oma, que va rebre un fort cop en un genoll a la pista del Gernika.

La 4a jornada

Estudiantes - Araski

59-73

Zamarat - Promete

18 h

Bembibre - Gernika

18.15 h

Spar Citylift Girona - Uni Ferrol

19 h

Cadí La Seu - Perf. Avenida

19.45 h

St. Adrià - Al-Qázeres.

12 h (demà)

Mann F. - Guipúscoa

12.15 h (demà)

19-1
balanç
de l’Spar Citylift a casa el curs passat entre LLF i Eurocopa. Només hi va guanyar l’Avenida.
Ens exigiran molt. Estan en dinàmica guanyadora i són un rival incòmode i dinàmic. Juguen amb un cinc obert
Èric Surís
Tenim ganes de retrobar-nos i tornar a sentir l’escalf de la nostra afició. L’any passat ens vam fer forts a casa i volem seguir aquesta línia
Èric Surís
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)