FCBQ

Primera victòria a la categoria per al CEB

Copa Catalunya. La defensa gironina anul·la les opcions visitants des del triple

ceb girona 67 sant cugat 60

CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (3), Justícia (9), Espinosa (5), Valls (4), Artacho (5) –cinc inicial–; Rigart (6), Duran (10), Mora (2), Pantrigo (5), Revilla (4), Pujol (8), Paulí (6). 7 triples: 2 Rigat i Pujol, 1 Justícia, 1 Pantrigo, 1 Espinosa. 8/11 en tirs lliures. 23 faltes personals. Cap eliminat.UESC SANT CUGAT:Costa (9), Llanso, Cosials (8), López (9), Soler (8) –cinc inicial–; Clemente (6), Truño (9), Riera, Bas (2), Reyes (9). 3 triples: 2 López, 1 Reyes. 13/23 en tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminat: Cosials.PARCIALS:20-16, 14-12, 19-22, 14-10.COMENTARI:Primer triomf històric del CEB Girona a Copa Catalunya a la tercera jornada de lliga, davant la seva afició i en un partit que ha dominat sempre en el marcador. A diferència del debut, no hi va haver nervis a l’inici. Els d’Albert Morejón van saber controlar la principal virtut del rival, el triple, amb una notable defensa individual tot el partit. Els gironins van intentar sempre imposar la velocitat davant el ritme controlat i pausat del Sant Cugat. La zona visitant en el tercer quart va reduir les distàncies a 53-50, a falta d’un quart. Però els locals van saber atacar llarg i amb cap la zona rival, a més de fer mal amb el rebot ofensiu. Al final, el CEB va tancar la victòria des del tir lliure.