FEB

Sempre en el record

Homenatge. Minut de silenci abans del partit i homenatge pòstum a Ramon Sitjà, pioner del bàsquet gironí, en la mitja part

La família de Ramon Sitjà Turias, mort diumenge passat als 93 anys, va ser testimoni a peu de pista de l’homenatge que el bàsquet gironí va dedicar a un dels grans pioners del bàsquet gironí, fundador del Sant Josep i introductor del minibàsquet. A la mitja part, dos dels fills i un dels nets de Ramon Sitjà van rebre records de mans de joves jugadors del CEB Girona en representació dels clubs gironins i de la Federació Catalana de Bàsquet, i també de l’Ajuntament de Girona. A peu de pista, al costat dels familiars, l’alcaldessa Marta Madrenas, la regidora Isabel Muradàs, el representant territorial de la Generalitat (Pep Pujols) i els presidents de la federació gironina (Xavier Santaló), el CEB Girona (Eduard Alonso) i l’Uni (Cayetano Pérez), mentre pel videomarcador apareixien imatges de Sitjà.

Al final del partit Èric Surís també s’hi va afegir: “El bàsquet gironí no s’entendria sense ell. Encara fins fa ben poc, quan em trobava em recordava que ell havia estat el meu primer entrenador quan jo era un nen de l’escola del Sant Josep. L’homenatge que li hem fet avui és molt merescut”, explicava el tècnic de l’Spar.

RECONEIXEMENT

Familiars de Ramon Sitjà van rebre l’homenatge del bàsquet gironí a un dels seus mites
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)