FCBQ

Segona victòria consecutiva de la Bisbal

1a catalana masculina.

la Bisbal 81 Sarrià 72

LA BISBAL:Terradas (16), Poch (4), Oliva (14), Òdena (9), Barrasa (17) –cinc inicial–; Soler (11), Mateu (4), Castelló (6), Yepes. 9 triples: 4 Terradas, 1 Soler, 1 Òdena, 2 Castelló i 1 Barrasa. 14/26 en tirs lliures. 17 faltes.SARRIÀ:Costa (6), Alet (22), Saura (13), Martínez (4), Ninot (17) –cinc inicial–; Pascual (2), Llobet (2), Cruylles (4) i Roures (2). 6 triples: 2 Ninot, 3 Saura i 1 Martínez. 12/20 en tirs lliures. 25 faltes. Eliminats: Ninot.PARCIALS:23–19, 29–13, 11–23 i 18–17.COMENTARI:La Bisbal ja ha sumat la primera victòria com a local aquesta temporada. Després d’un primer quart igualat, els locals van aconseguir un magnífic parcial a favor gràcies al gran encert des de la línia de 6,75 i van arribar al descans amb una còmode avantatge (52–32). Tot i el bon tercer quart del Sarrià (es va col·locar a menys de deu punts), els empordanesos van saber aguantar l’intercanvi de cops del darrer període i van sentenciar el matx des de la línia de tirs lliures.