ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

La festa continua al Palau (102-58)

Lliga Endesa. El Barça Lassa tritura l’Obradoiro i continua imbatut en l’ACB (4-0)

Dos dies després de l’exhibició contra el Panathinaikòs, el Palau Blaugrana ha tornat a vibrar amb el seu equip. El Barça Lassa ha atropellat l’Obradoiro, que no ha pogut fer res per frenar l’allau de joc blaugrana (102-58). Amb aquesta victòria, els de Sito Alonso es mantenen en el grup d’imbatuts (4-0), amb Madrid i Montakit Fuenlabrada.

D’entrada l’equip gallec ha plantat cara, amb Thomas exhibint el seu canell i traient rèdits del rebot en atac (5 en els primers deu minuts). De mica en mica, els locals han anat apujant el to defensiu fins al punt d’ofegar al rival. A més, ha corregit els problemes de rebot, fet que li ha ajudat a trobar transicions. El resultat de tot plegat ha estat un 21-1 en l’arrencada de segon quart: del 20-15 a principi de quart al 41-16 (27’). L’Obradoiro estava a la lona, grogui.

El pas pels vestidors ha ajudat els visitants a fer un reset i els seus tres primers atacs han estat tres triples. Però, ni l’encert li ha permès llimar diferències i el Barça Lassa, quan ha reprès el fil del segon quart, no li ha estat difícil eixamplar més la diferència, amb Navarro assumint paper en atac. Ja en el darrer quart, s’ha arribat fins a un +48 (95-47, 37’).

Oriola, amb 19 punts en 17 minuts, ha estat el blaugrana més destacat.