FCBQ

Ningú les pot aturar

Copa Catalunya femenina. L’excel·lent posada en escena en atac en la primera meitat, amb 39 punts, va afermar el cinquè triomf gironí

CN TERRASSA 54 GEIEG 69

CLUB NATACIÓ TERRASSA:Gennifer (13), Piñol (3), Olmo (5), Dinares (2), Gilliam (12) –cinc inicial–; Arch, Vidal (14), Hidalgo, Riudavets (3), Morillo, Sánchez (1) i Julià (1). 4 triples: 1 Gennifer, 1 Piñol, 1 Olmo i 1 Riudavets. 8/14 en tirs lliures. 22 faltes personals. Eliminada: Gilliam.GEiEG GVC GAESCO:Serra (2), Coma (2), Bagaria (4), Pairó (9), González (14) –cinc inicial–; Comella (4), Jòdar (11), Mayoral (14), Bartolí (2) i Bender (7). 7 triples: 3 Jòdar, 3 Mayoral i 1 Pairó. 14/20 en tirs lliures. 23 faltes personals. Cap eliminada.PARCIALS:14–20, 18–19, 13–19 i 9–11.COMENTARI:Victòria còmoda del GEiEG, la cinquena, a la pista del Terrassa. Les gironines van dominar al llarg dels quaranta minuts amb un joc coral basat en la defensa intensa i ràpids contraatacs. Tot i així, les del Vallès Occidental es van mantenir dins el partit gràcies als punts de Gennifer i Gilliam. El gran nivell ofensiu de la primera meitat, movent molt bé la pilota, cercant bons tirs i anotant 39 punts, va permetre a les grupistes arribar al descans amb marge (32-39). En el segon temps, l’equip entrenat per Joan Pau Torralba va seguir conservant la diferència gràcies a la millora defensiva. Un gran inici de darrer quart va donar al conjunt gironí un avantatge de catorze punts, ja irrecuperable per a un Terrassa inferior i entregat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)