Eurolliga

Bàsquet

Eurolliga

El Barça tasta la realitat del Pionir (90-82)

Eurolliga. Ha remuntat 14 punts (55-41) i s’ha avançat en l’últim quart (79-80) però en el desenllaç ha perdut lucidesa i encert

El Barça ha perdut el primer partit de l’Eurolliga, a la pista de l’Estrella Roja de Belgrad (90-82). Sempre a remolc de l’Estrella Roja, que ha tingut més energia i encert d’inici, l’equip blaugrana s’ha vist de seguida al darrere (24-11). En el segon quart s’ha situat a cinc (33-28) però només Seraphin ha guanyat els duels individuals, mentre que Rochestie ha marcat la pauta per als locals i Lessort ha estat molt contundent. En el tercer període l’Estrella Roja ha arribat a tenir 14 punts d’avantatge (55-41) però han arribat punts d’Heurtel i un triple d’Oriola per tancar un 5-16 esperançador (62-57).

El Barça ha anat defensant millor, els serbis han perdut l’encert i una transició de Hanga ha avançat per primer cop el Barça en el partit (79-80 a 2:50 del final). Però Rochestie ha tornat a agafar el timó i entre ell (22 punts) i Bjelica (23) han frenat les aspiracions blaugrana. Pel Barça, Seraphin s’ha quedat amb els 16 que tenia en el tercer quart.

El proper partit de l’equip blaugrana serà diumenge a la pista de l’Estudiantes (12.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)