Eurolliga

La clarividència

Determinant. L’atac de l’Estrella Roja gravita al voltant de Rochestie, que apareix sempre que fa falta

Se sabia que era imperatiu contenir-lo per sortir victoriós del Pionir, però el Barça Lassa mai va ser capaç de destarotar Taylor Rochestie. Impertorbable i fred, el base va generar, ja fos anotant o assistint a algun company, quasi la meitat de punts de l’Estrella Roja (41). I, el més significatiu, sense perdre cap pilota durant els 28:55 que va estar sobre la pista.

Sempre a punt

La posada en escena sèrbia va ser perfecta. Que tot rutllés en atac era feina del nord-americà, que despullava Heurtel en velocitat. Els quatre primers atacs van ser cistella, amb dues assistències i dos bàsquets de Rochestie (9-4). Sito no va tardar a canviar de timoner buscant més tensió al darrere, però aviat i amb l’equip disparat, va tenir el primer descans. En el segon quart, va tornar a castigar el francès i quan se li va assignar la seva marca a Hanga, va treure’s de la màniga dos triples seguits en la recta final que van situar el +12 a la mitja part.

Els blaugrana van insistir en Hanga per aturar la seva incidència i en el tercer quart la van minimitzar. Però en el darrer sempre que el Barça Lassa collava, tenia una resposta. Al principi, assistint Dobric en dos triples seus seguits, i en els últims cinc minuts, assumint amb naturalitat la responsabilitat ofensiva i sempre, sempre, llegint la millor opció.

Primer quart
Punts 4
Tirs de dos 2/3
Rebots 1
Assistències 2
Valoració 6
Minuts 5:19
Segon quart
Punts 8
Tirs de dos 1/1
Triples 2/4
Assistències 1
Valoració 7
Minuts 6:53
Tercer quart
Punts 2
Tirs de dos 0/1
Tirs lliures 2/2
Rebots 2
Faltes rebudes 2
Valoració 5
Minuts 6:52
Últim quart
Punts 8
Tirs de dos 4/6
Triples 0/1
Assistències 4
Faltes rebudes 2
Valoració 9
Minuts 9:51
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)