FEB

L’ofici desequilibra al final

LEB Or. Un triple errat de Pol Figueras al límit del temps no pot forçar la pròrroga i el Palència obté la seva primera victòria

barça lassa-palència 71-74

FC BARCELONA LASSA:Herun (15), Font (18), Diagné (10), Esteban (2) i Figueras (8) –cinc inicial–; Velicka (8), Koon, Samanic, Martínez (8), Dedovic (2). 13/32 en tirs de dos, 7/21 en triples (4 Font, 2 Figueras, 1 Velicka) i 24/37 en tirs lliures. 45 rebots (14 Diagné), 8 assistències (3 Martínez) i 63 de valoració (18 Herun i Diagné).CHOCOLATES TRAPA PALÈNCIA:Pressley (19), Barnes (4), Ruffin (4), Grimau (17) i Garrido (14) –cinc inicial–; Calliste, Pino (2), Otegui (5), Cvetinovic (7), Campara (2), Toledo. 18/37 de dos, 7/22 en triples (4 Garrido, 2 Grimau, 1 Pressley) i 17/25 en tirs lliures. 24 rebots (5 Otegui), 12 assistències (4 Otegui) i 69 de valoració (18 Pressley).PARCIALS:17-15, 17-18 (34-33), 21-16 (55-49) i 16-25 (71-74).COMENTARI:Derrota blaugrana contra el Palència, que no coneixia la victòria i que va guanyar tot i l’enorme inferioritat sota els taulers (21 rebots menys). L’inici va ser igualat, amb Diagné i Herun dominant la pintura. En el segon quart Pressley, amb nou punts (20-27), va agafar el protagonisme. Font va sortir al rescat per marxar al descans 34-33. En la represa els visitants seguien patint per l’alt ritme dels de Julbe, que van tancar el tercer quart amb un 55-49. En el quart, va ser l’ofici de Grimau i Garrido el que va posar un 60-68 clau a dos minuts del final. El triple final de Figueras per forçar la pròrroga no va entrar.