FEB

Poc sòlids al darrere en un inici nefast

EBA. Segona derrota al pavelló municipal del Salt, que va viure una pluja de triples del rival (11 de 18)

salt 59 palma 72

SALT:Nadal (2), Piqueras (2), García (5), Wimbish (18) i Merabli (8) –cinc inicial–; Wilson (6), Rojas (7), Ferragut (6), Pons, Gorga i Planas (5). 19/40 en tirs de dos, 4/11 en triples (2 Wimbish, 1 Planas i García) i 9/15 en tirs lliures. 29 rebots (11 Wimbish), 8 assistències (3 Planas) i 62 de valoració (23 Wimbish).PALMA AIR EUROPA:Sánchez, García (15), Ortega (4), Serra (3) i Bustamante (21) –cinc inicial–; Corbacho (9), Teijidó (11), Reda (6) i González (3). 14/37 en tirs de dos, 11/18 en triples (4 García, 3 Corbacho, 2 Reda, 1 Serra i González) i 11/19 en tirs lliures. 28 rebots (10 Sánchez), 9 assistències (2 Sánchez i González) i 75 de valoració (26 Bustamante).PARCIALS:19-29, 17-15 (36-44), 14-11 (50-55) i 9-17 (59-72).

Segona derrota a casa i tercera de la temporada. El Salt va patir contra un rival inspiradíssim des de la línia de 6,75 (11/18), que va superar el 60% d’encert i que en el darrer quart va saber aturar i controlar la treballada remuntada local. Però els veritables problemes van arribar en el salt inicial. Els d’Oriol Verdés van sortir massa tous i adormits davant jugadors experts i amb bon canell, com García i Corbacho. El 4-15 va descol·locar els saltencs, que van patir també en el rebot defensiu, donant segones opcions al rival, i permetent contraatacs fàcils als illencs.

La millora va arribar en el segon quart, en què el Salt va iniciar la seva reconstrucció des de la defensa. Millorant el rendiment al darrere, l’equip va poder córrer i, en el descans, el 36-44 maquillava en part el desastrós inici de partit.

La treballada resposta i l’objectiu de la remuntada va seguir després de la represa, en què els locals, des de la defensa individual, es mostraven més intensos, en especial, com és habitual, Wimbish, el millor en atac ahir (18 punts). En el darrer quart i després d’un il·lusionador 50-55, dos errors inicials van provocar un triple i una cistella de dos punts, que tornava a enlairar el Palma (50-60). L’experiència visitant va fer la resta, tot i els esforços saltencs, per assegurar una merescuda victòria a domicili.