FCBQ

Segueixen immaculades

Copa Cat. fem. El GEiEG venç en un partit més ajustat del que va reflectir el marcador

GEiEG 59 St. NICOLAU 44

GEIEG GVC GAESCO:Bender (9), Coma (2), Jòdar (11), Bartolí, Mayoral (6) –cinc inicial–; Pairó (10), Solé (6), Comella (4), Bagaria (2) i Gónzalez (9) 3 triples: 2 Jòdar i 1 Pairó. 18/34 en tirs lliures. 20 faltes personals.SANT NICOLAU:Costa (2), Verge (5), Vulart (5), Ubia (3), Pérez R.(4) –cinc inicial; Pérez A. (3), Llobet (2), Olivier (10), Martin (4) i Aguilera (6). Triples: 1 Vulart. 13/20 en tirs lliures. 11 faltes personals.PARCIALS:17–17, 25–16, 3–7 i 14–4.

Sis de sis. El GEiEG segueix líder invicte després d’emportar-se la victòria contra un rival que els va plantar cara al llarg de tot el partit però que no va poder donar, finalment, la campanada.

El Sant Nicolau va sorprendre per la seva poca alçada però amb una immensa activitat de mans en defensa i dinamisme ofensiu. Tanmateix, les locals també estaven molt encertades i amb el pas dels minuts van anar eixamplant la diferència (42-33). En la segona part, les defenses van ser les protagonistes i això va beneficiar les vallesanes, que van reduir la diferència a un sol punt quan encara faltaven set minuts per al final. Aleshores, el GEiEG va proposar una defensa mixta que va col·lapsar l’atac grana i un parcial de 14-0 va sentenciar el matx a favor seu.