FEB

Caient al límit i en la pròrroga

EBA. L’enorme actuació de Joel Kindred (44 de valoració) fa molt llarg el partit als gironins, que guanyaven de 7 punts a un minut del final

tortosa 96 b. girona 91

CANTAIRES TORTOSA:Massarelli (2), McDonnell (18), Barbarà (2), Blau (18) i King (4) –cinc inicial–; Riverol (16), Kindred (30), Zaragozi, Smith (4), García (2). 23/53 en tirs de dos, 10/22 en triples (5 Riverol, 3 Blau, 1 Kindred i McDonnell) i 20/29 en tirs lliures. 44 rebots (14 Kindred), 10 assistències (4 Kindred) i 89 de valoració (44 Kindred).BÀSQUET GIRONA:Costa (10), Juscafresa (6), Cuéllar (16), Manchón (16) i Suskavcevic (9) –cinc inicial–; Llano (9), Carrasco (7), Alzamora (4), Pascua (3), Dos Santos (2), Kobic (9). 19/40 en tirs de dos, 11/35 en triples (3 Llano, 2 Costa, Cuéllar, Manchón, 1 Carrasco i Pascua) i 20/26 en tirs lliures. 37 rebots (12 Alzamora), 15 assistències (4 Costa) i 88 de valoració (19 Cuéllar).PARCIALS:18-15, 22-20 (40-35), 15-25 (55-60), 26-21 (81-81) i 15-10 (96-91).

Segona derrota de la temporada. Això sí, els gironins van portar al límit un partit que va anar a la pròrroga i que va tenir un element estel·lar: el nord-americà Joel Kindred (30 punts, 14 rebots i 10 faltes rebudes). Aquest inusual triple doble del jugador local li va donar 44 de valoració i va fer el matx molt llarg i dur a l’equip de Quim Costa.

Després d’una primera meitat de domini local gràcies al control del rebot (40-35 en el descans), els jugadors de Quim Costa van anant construint el triomf en la represa amb millor circulació de pilota i més velocitat, per capgirar el marcador i entrar al darrer període amb bones sensacions (55-60). I és que un 9-0 de parcial entre finals del tercer quart i principis de l’últim va donar un màxim avantatge (55-66) als visitants a vuit minuts del final. El Bàsquet Girona tenia la victòria a la butxaca amb un avantatge de set punts a un minut pel final. Però els locals van culminar una remuntada increïble per dur finalment el partit a la pròrroga. Un temps extra en què van ser millors (15-10) que el conjunt gironí.