Eurolliga

Ara tu, ara jo

Al seu aire. Micic i Pangos marquen el ritme del Zalgiris i de l’enfrontament sense que el Barça Lassa pugui trobar-los un antídot, buit d’arguments

Com ja va passar divendres a Belgrad, el Barça Lassa no va poder contenir el timó rival –llavors, Rochestie– i sense dominar el tempo, el partit se li va escapar de les mans. Ahir van ser Micic i Pangos qui van tornar a deixar despullada la direcció de joc blaugrana. I això que el Zalgiris es plantava al Palau encara sense Dee Bost, cridat a ser base de referència.

Superats

Titulars d’entrada, tots dos van compartir molts minuts en pista i Jasikevicius va procurar que, o un o bé l’altre, fossin sempre sobre el parquet. Al primer quart, Micic es va fer amo de la situació, traient suc de la tèbia defensa d’Heurtel primer i, ja amb confiança, també superant en l’1x1 Pressey en el tram final. El resultat van ser 17 dels 24 punts dels seus generats directament pel serbi, ja fos anotant (9) o donant joc a la resta. En el segon parcial, continuaria la sagnia des de l’exterior. Primer, fruit dels triples de Pangos i, al final, amb Micic tornant a fer mal en situacions de bloqueig directe que ahir els blaugrana van tenir dificultats per aturar.

El pas pels vestidors no va servir per donar un tomb a la situació. Ben al contrari. Heurtel va carregar-se molt aviat amb tres faltes (25’) i Sito va veure’s obligat a tornar a la pista Pressey que, lluny d’asserenar-se, va perdre confiança a mesura que anava perdent pilotes i errant tirs. Això va obligar el tècnic a actuar en alguna fase sense cap base pur, com ja va passar en l’últim quart contra l’Estrella Roja. Els rivals, en canvi, cada cop en tenien més per generar joc i fins i tot anotar algun tir puntejat, com un triple de Micic en el tram final del tercer quart, i ja estant emparellat amb Hanga.

I, en l’últim, un altre cop Micic va estar magnífic en els últims 6:49, jugant i fent jugar, aliè a la pressió blaugrana, per establir sostres individuals de punts (20) i valoració (24).

*Primer quart
Punts 12
Tirs de dos 4/4
Triples 1/2
Tirs lliures 1/1
Assistències 3
Recuperacions 2
Faltes rebudes 2
Valoració 17
*Segon quart
Punts 10
Tirs de dos 2/4
Triples 2/2
Rebots 1
Assistències 2
Valoració 10
*Tercer quart
Punts 10
Tirs de dos 3/4
Triples 1/1
Assistències 1
Faltes rebudes 3
Valoració 6
*Últim quart
Punts 4
Tirs de dos 2/4
Triples 0/2
Assistències 3
Faltes rebudes 2
Valoració 3
(*) xifres sumades de Pankos i Micic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)