ACB

Un partit significatiu

Lliga Endesa. El Divina Joventut rep el Betis, rival que mesurarà el nivell de mentalitat i ambició de l’equip

El Divina Joventut rep aquest migdia el Betis, un conjunt que, com els verd-i-negres, encara no ha guanyat cap partit.

L’equip badaloní i l’andalús juguen avui la mateixa lliga, però no se sap on seran d’aquí a unes setmanes, ja que, a banda de la necessitat òbvia de vèncer, l’enfrontament ha de servir per mesurar la mentalitat i l’ambició dels jugadors de Diego Ocampo. Com deia el tècnic gallec en la prèvia, la Penya, que tindrà el dubte de Saulius Kulvietis (esquinç de turmell), ha de pensar primera a jugar bé, un objectiu que ha de tenir especialment present en els mals moments de partit. En la memòria, els bons minuts que el Joventut va ser capaç de jugar, malgrat les circumstàncies, contra el Barça i l’Iberostar.

El Betis del barceloní Alejandro Martínez no ha guanyat i, llevat de l’últim partit, sempre ha rebut de valent. És un equip que va haver de fer-se a corre-cuita i a partir de moviments consumats per competir a la LEB. Té feina a fer, però té temps i qualitat.

El nostre objectiu no ha de ser guanyar el partit sinó jugar més bé que en l’últim. És així com tindrem opcions
Diego Ocampo
L’equip va ensenyar mostres de millora contra el Fuenlabrada i sap que la Penya és un rival directe
Alejandro Martínez

“La gran motivació” de Maalik Wayns

La gran novetat de la Penya serà l’estrena del nord-americà Maalik Wayns (1,91 m, 1991), un base que ha de pal·liar les mancances generades pel rendiment de Mavra en la direcció de joc dels verd-i-negres. Wayns va jugar la temporada passada uns mesos al Maccabi Rishon, on va fer parella en les posicions 1 i 2 amb Patrick Richard, acreditant 15,1 punts (41% de 3) i 4,1 assistències en 30,1 minuts i 11,5 (37% de 3) i 4,4 rebots en 30,3 de Richard. “La gran motivació amb què ha vingut ens ajudarà a apujar el nivell de l’equip”, deia Diego Ocampo en les hores prèvies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)