FEB

Un equip amb joc i confiança

LEB Or. Tercera victòria seguida del Prat, que sotmet el rival en el segon i el tercer quart

CB PRAT 75 LA CORUNYA 60

CB PRAT:Coby, Agada (17), Cate (4), Portugués (3) i Blanch (11) –cinc inicial–; Martí (6), Andriuskevicius (9), Pérez (14), Johnson (5) i Campbell (6). 20/34 de 2, 10/33 triples (4 Pérez, 2 Agada i Martí i 1 Johnson i Portugués), 5/9 tirs lliures, 41 rebots (8 Agada i Andriuskevicius), 12 assistències (6 Agada) i 79 de valoració (18 Agada i Pérez).LA CORUNYA:Sanz (8), Cooney (3), Flis (13), Gilling (4) i Olmos (6) –cinc inicial–; Ferreiro (4), Hernández, Torres (8), Hernández Sonseca (6), Chuku (8) i Abia. 20/48 de 2, 3/16 triples (2 Flis i 1 Chuku), 11/15 tirs lliures, 29 rebots (6 Sanz i Gilling), 5 assistències (3 Sanz) i 46 de valoració (16 Sanz).PARCIALS:19-20, 22-10 (41-30); 23-12 (64-42) i 11-18 (75-60).

El Prat d’Arturo Álvarez va sumar ahir la tercera victòria consecutiva, fet que eleva el seu balanç després de sis jornades a 5-1. El triomf dels potablava es va gestar en el segon i el tercer quart, quan l’equip pratenc va fer un canvi de ritme a nivell defensiu (45-22) que va desmuntar la Corunya.

En l’inici, vuit punts d’Agada li van servir per entrar en el partit (11-8), però Chuku, des de la banqueta, va reactivar els gallecs. Ja en el segon quart, la inspiració de Marc Blanch va permetre construir un 13-2 de parcial (35-26) que un triple de Johnson deixava en el 41-30 del descans. Tornant, l’equip no va abaixar la intensitat (52-36, 23’) i, malgrat estar quasi quatre minuts, en els quals només va poder anotar una cistella de camp (55-38, 28’), va rematar la feina en els darrers instants del tercer quart (64-42), fent sobrer el darrer.