FCBQ

Primera ensopegada

Copa Catalunya femenina. El líder cau al camp del Cerdanyola, l’altre dominador del grup i amb un joc interior molt superior al de les grupistes

cerdanyola 76 geieg 66

CERDANYOLA:Blanca García (8), Gascón (7), Arbizu (23), Medel (6) i Soler (21) –cinc inicial–; Marina García (2), Alanis, Alba (4), Laia (5), Brito. 4 triples: Laia, Gascón, Arbizu i Medel. 16/21 en tirs lliures. 16 faltes personals. Cap eliminada.GEIEG GVC GAESCO:Pairó (7), Coma (7), Bagaria, Solé (7) i González (13) –cinc inicial–; Martín (9), Bender (2), Comella (4), Jódar (15), Bartolí, Serra (2). 8 triples: 3 Martín i Jódar, 1 Pairó i Coma. 4/7 en tirs lliures. 21 faltes. Cap eliminada.PARCIALS:21-16, 20-24, 15-11 i 20-15.COMENTARI:Primera derrota de la temporada d’un GEiEG jove i en construcció que no va poder superar l’exigent examen del Cerdanyola, la primera prova de foc. I és que les de Pilar Bilbao van insistir d’inici i tot el partit en el seu poderós joc interior format per Soler i Arbizu. El rebot defensiu va ser un problema greu per a les gironines, que, tot i això, van mantenir-se a la primera meitat dins del partit, intentant imposar un ritme alt i amb cistelles de contraatac. Després de la represa, les de Joan Pau Torralba van seguir intentant donar la rèplica al joc interior rival amb més velocitat i bon moviment de pilota, però van fallar massa tirs fàcils. En l’últim quart, un 10-0 de sortida va trencar el partit i, tot i la pressió i la zona visitant, no va haver-hi remuntada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)