FCBQ

Contundents a casa

Copa Catalunya. Segona victòria de la temporada i a Girona de l’equip de Morejón, que no dona opció amb una exhibició defensiva

ceb girona 80 círcol cOTO. 60

CEB GIRONA:Rigat (9), Mora (5), Espinosa (19), Valls (7), Artacho (16) –cinc inicial–; Tort, Duran (4), Justícia (7), Revilla (6), Pujol (2), Paulí (5). 7 triples: 5 Espinosa, 1 Rigat, 1 Mora. 11/16 tirs lliures. 18 faltes personals. Cap eliminat.CÍRCOL COTONIFICI BADALONA:Callau (7), Arimont, Molina (20), Jerez (7), Gotzens (7) –cinc inicial–; Carreras, Fortaleza (13), Colomer (2), Castro (2), Gascón (2), Oriol, Martínez. 7 triples: 3 Fortaleza, 2 Callau, 1 Molina, 1 Gotzens. 13/20 tirs lliures. 18 faltes personals. Eliminat: Molina.PARCIALS:20-18, 25-8, 21-14, 14-20.COMENTARI:Tota una exhibició a darrere. Va ser aquest el camí i l’argument per enfonsar un Círcol de Badalona que arribava amb tres victòries i que va rendir-se a partir del segon quart. I és que el 0-9 inicial va ser tot un miratge. Temps mort d’Albert Morejón i reacció. Els gironins, sorpresos a l’inici, van començar a defensar a un gran nivell, tancant els espais al rival i el seu joc per parelles. El resultat, més 19 al descans (45-26). Després de la represa, el joc alegre i coral dels locals, amb gran circulació de pilota, va acabar de doblegar la resistència visitant, que va veure un menys 30 al marcador en el tercer quart. En l’últim, tot i la lògica relaxació, no hi va haver cap resistència real d’un Círcol impotent davant l’alt nivell defensiu i ofensiu del CEB Girona.