FCBQ

Derrota amb el cap alt

Copa Catalunya femenina. Les banyolines van lluitar al llarg dels 40 minuts però la poca rotació a la banqueta va ser una llosa

ROSER 52 BENCRIADA 47

CAMPINNG BIANYA ROSER:Molina (2), Martínez, Trabal (9), Mirat (18), Nebot (9) –cinc inicial–; Camarasa (3), Jané (5), Carbonell (3), Forrellat, Cuixart i Teixidor. 3 triples: 1 Camarasa, 1 Jané i 1 Cuixart. 9/19 en tirs lliures. 29 faltes personals. Eliminada: Nebot.BENCRIADA:Ferreiro (6), H. Trabal (4), Thió (10), Duch (5), Moreno (20) –cinc inicial–; Valera, Serra (1) i Compte. 2 triples: Ferreiro. 23/37 en tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminada: Compte.PARCIALS:10-17, 10–13, 17–6 i 15–11.COMENTARI:Nova derrota d’un Bencriada plegat de baixes –fins a tres– que va lluitar de manera contínua per endur-se el matx. L’inici de les noies de Sandra Ventura va ser molt bo, ja que la defensa mixta en un camp tan petit com el de l’Estació del Nord i la diferència d’altura entre els dos equips va permetre a les del Pla de l’Estany tancar els intents de penetracions de l’equip rival i córrer al contraatac per agafar un bon coixí en els primers 20 minuts (20–30 en el descans).En la represa, però, l’expulsió per doble antiesportiva de Compte quan només s’havien disputat 3 minuts de la segona meitat va deixar les visitants amb només set jugadores i això va ser clau per al desenllaç del partit. El cansament va començar a passar factura a les files banyolines i va comportar pèrdues de pilota traduïdes en punts fàcils per al Roser i desencert en el tir lliure (14 llançaments errats). Amb el resultat advers i amb les forces sota mínims, l’equip banyolí ho va continuar intentant amb dos contra un en els instants finals de partit, però l’intent es va quedar en un no res.