ACB

tribunals

barça

El Barça haurà de readmetre Dorsey

Bàsquet. Un jutjat declara improcedent l’acomiadament i condemna el club a pagar-li el sou pendent i 25.000 euros

El Barça té cinc dies per presentar recurs –i ho farà– contra la sentència del jutjat social número 26 de Barcelona que l’obliga a readmetre el pivot Joey Dorsey, acomiadat el gener d’aquest any com a conseqüència d’un expedient disciplinari. La sentència declara improcedent l’acomiadament perquè considera que el club va vulnerar la llibertat d’expressió del jugador.

A primers de gener, Dorsey, que ara no té equip, es va defensar de les acusacions de baix rendiment acusant els serveis mèdics del club d’haver-lo pressionat perquè jugués lesionat. El pivot es va fer mal en un turmell durant els quarts de final de l’Eurolliga 2015/16 i el que inicialment era un esquinç es va convertir en un edema, que Dorsey assegurava que li havia estat ocultat.

Aquelles declaracions li van costar un expedient. El club el va apartar de l’equip i setmanes més tard li va rescindir el contracte i va fitxar Vitor Faverani.

A més de readmetre’l, el Barça li haurà de pagar el salari pendent des del gener i una indemnització de 25.000 euros en concepte de danys morals.

L’ORIGEN

Dorsey va acusar els serveis mèdics del club d’haver-lo pressionat perquè jugués lesionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)