FEB

Cedeixen en l’últim període

EBA. Els 18 punts de Nadal i el 25 de valoració de Wimbish no eviten la derrota ni els problemes en el rebot (12 captures menys)

igualada 72 salt 67

IGUALADA:Fons (2), García (11), Gual (6), Tejero (9) i Camí (1) –cinc inicial–; Riu (8), Burges (9), Carrion (3), Torres (8), Benito (15). 23/46 en tirs de dos, 6/27 en triples (2 Torres, 2 Gual, 1 Carrion i 1 Tejero) i 8/18 en tirs lliures. 33 rebots (8 Fons), 16 assistències (5 Benito) i 72 de valoració (20 Benito).SALT:Ferragut (2), Nadal (18), Planas (7), Wimbish (14), Merabli (6) –cinc inicial–; Wilson (13), Rojas, Pons, García (7), Gorga i Artiz. 24/33 en tirs de dos, 3/20 en triples (Nadal, Planas i García) i 10/16 en tirs lliures. 21 rebots (7 Wimbish), 7 assistències (4 Wimbish) i 25 de valoració (Wimbish).PARCIALS:17-19, 19-21 (36-40), 16-13 (52-53) i 20-15 (72-67).

Derrota, però només en l’últim quart. I és que el Salt va competir a la perfecció fins al final a Igualada, en un partit en què va patir i molt al rebot (12 captures menys) i en què va tenir en Nadal (18 punts) i Wimbish (14 punts i 7 rebots) els seus homes de referència. Al final, insuficient. El 3/20 en triples i les 15 pèrdues van passar factura.

En un matx molt igualat, els saltencs van saber estar intensos a darrere i controlar el rebot. Això els va permetre córrer a la primera meitat, en què van arribar a manar al marcador (36-40) al descans, tot i el desastrós percentatge des de 6,75. Tot i marxar de 10 punts després de la represa, l’expert Igualada va saber tornar al partit. Algun error visitant i males decisions hi van col·laborar. Però quan no va haver-hi temps per reaccionar va ser en l’últim quart. Tres minuts fatídics del Salt, en què mentalment va desaparèixer, van passar factura. Els locals van marxar de 10 i ja no hi va haver remuntada.