FCBQ

Creu en el darrer tir per al CEB Citylift al camp del líder

Copa Catalunya.

sese 68 ceb girona 66

SESE:Barquets (12), Cámara, Díaz (4), Galve (13), Martínez (3) –cinc inicial–; Vázquez (6), Vidal, López (5), Aranda (5), Andrés (12), Gómez (5), Peiró (3). 8 triples: 3 Galve, 1 López, 1 Barquets, 1 Aranda, 1 Gómez, 1 Martínez. 12/17 en tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminat: Vázquez.CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (5), Mora (7), Espinosa (8), Revilla (2), Artacho (14) –cinc inicial–; Rigat (10), Duran (4), Justícia (6), Valls (2), Pujol (3), Paulí (5). 4 triples: 2 Espinosa, 1 Pujol i 1 Tort. 8/19 en tirs lliures. 18 faltes personals.PARCIALS:17-9, 21-22, 15-20, 15-15.

Derrota ajustadíssima a la pista del líder i en el darrer sospir d’un CEB Girona Citylift molt competitiu, que va estar a punt de donar la gran sorpresa. El tir en el darrer segon de Mora per forçar la pròrroga no va entrar i el triomf es va quedar a Barcelona. Abans, el SESE va patir de valent, tot i el seu gran encert en el tir exterior, sobretot en el primer quart (17-9). A partir d’aquí, una gran defensa gironina va donar la volta al partit fins al darrer minut. Sis tirs lliures van posar al davant els locals, que al final van tenir la sort de cara.