FEB

No en fan prou

EBA. La reacció en l’últim quart no és suficient per evitar la primera derrota del Bàsquet Girona a Fontajau aquesta temporada

girona 73 ARENYS 77

BÀSQUET GIRONA:Costa (10), Carrasco (2), Valera (2), Juscafresa, Suskavcevic (2) –cinc–; Llano, Cuéllar (2), Manchón (16), Alzamora (17), Pascua, Dos Santos (15) i Kobic (7). 25/48 de 2, 5/15 triples (3 Costa i 1 Manchón i Kobic), 8/11 tirs lliures, 31 rebots (11 Alzamora) i 74 de valoració (35 Alzamora).ARENYS:Grau (9), Busquets (4), Molins (13), Almuni (10), Parra (15) –cinc–; Cuevas (18), Zagars (3), Parrado, Tomàs (5) i Torres. 17/30 de 2, 8/25 triples (4 Cuevas i 1 Grau, Zagars, Molins i Parra), 19/23 tirs lliures, 28 rebots (9 Parra) i 82 de valoració (20 Cuevas).PARCIALS:14-15, 16-26 (30-41); 20-18 (50-59) i 23-18 (73-77)..

La imbatibilitat a Fontajau es va trencar ahir, després que el Bàsquet Girona perdés contra l’Arenys, el vinculat de la Penya. Els del Maresme van dur sempre el pes del partit i els de Quim Costa només van aspirar realment a la victòria gràcies a la reacció d’orgull del darrer quart. Però no en fa fer prou.

A remolc

Els visitants van adquirir de seguida el control de la situació, si bé els seus avantatges eren molt minsos. Va ser a partir del segon quart i arran d’un 0-11 de parcial que les diferències van començar a créixer (23-33, 16’). L’equip estava incòmode i no trobava la manera de frenar Joel Parra i Pol Molins (20 punts entre els dos a la mitja part).

A la tornada dels vestidors, hi havia propòsit d’esmena i, prova d’això, una major activitat defensiva. Però els errors propis sovintejaven, els minuts passaven i no hi havia manera d’acostar-se. Coincidint amb l’entrada de l’últim parcial i -11 (50-61), el Bàsquet Girona va fer l’efecte que trobava la manera d’enganxar-se al partit i, ofegant el rival, va arribar a situar-se per davant (62-61, 36’). El partit va derivar en un final a cara o creu, en què els maresmencs van ser estar més efectius, sobretot des del tir lliure.